Ik weet het niet

Zomaar een zondagochtend. Ik begin de dag met schrijven en de inspiratiekaart ‘Ik weet het niet’ komt op mijn pad. “Vier de twijfel en wordt vrienden met het onbekende” krijg ik als advies mee. Hoe mooi en moeilijk vind ik dat. Meestal nemen mijn gedachten de regie over. Denk ik na over de juiste beslissingen, weeg ik voor- en nadelen, wik ik. Met welk resultaat? Gepieker. Nooit zekerheid. De twijfel neemt juist eerder toe. Weg ermee. Deze kaart inspireert mij om te leven vanuit vertrouwen. Het geeft rust om te erkennen dat ik het niet weet, nu niet en nooit. Ga dus maar, probeer maar, doe maar. Zo is intuïtief schrijven voor mij ook dé manier om mijn hoofd uit te zetten en vanuit mijn hart te schrijven. Gewoon door mijn pen te bewegen en de woorden op papier te laten komen. Vanuit het vertrouwen: alles is goed.

Geplaatst in: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *