Schrijvend pelgrimeren – Waar ga je heen?

Volg je hart lees je vaak. Alsof dat zo eenvoudig is. Ik vind het zelf best ingewikkeld om te ontdekken welke kant ik op wil,  waar ik naar verlang of over droom. Wel heb ik inmiddels ontdekt dat intuïtief schrijven, of ontdekkend schrijven, je kan helpen om te onderzoeken wat er in je leeft en waar je naar toe wilt. Die ervaring wil ik graag met je delen. 

Geïnspireerd door het boek ‘Innerlijk pelgrimeren’ van Christine de Vries heb ik een Pelgrimstocht op papier samengesteld. Al schrijvend ga je kilometers maken. Je komt in beweging maar dan op papier. Als bagage neem je je eigen herinneringen, verlangens en gedachten mee. Zo vind je al schrijvend je kompas. Waar ga je heen? Welke koers kies je?  

Tijdens twee ochtenden bied ik je verschillende creatieve (schrijf)opdrachten aan die je helpen te ontdekken welke richting je op wil gaan. Dit kan een aanzet zijn om van richting te veranderen, maar dat hoeft niet. Creatieve schrijfopdrachten dagen je in ieder geval uit om uit je hoofd te gaan en juist je gevoel te volgen. Je pen legt dat gevoel vast op papier. 

Schrijfervaring is voor deze bijeenkomsten niet nodig. Alles wat je schrijft is goed. Door te schrijven ontdek je wat dit onderwerp bij je naar boven brengt. 

Data, kosten en aanmelden

  • Woensdag 15 en vrijdag 31 mei 2024 van 9.30 – 12.00 uur 
  • De kosten voor deelname aan deze twee schrijfochtenden zijn 40 euro.  
  • Aanmelden kan door een mail te sturen naar hartschrift@hotmail.com