Schrijftafels

Door het jaar heen, organiseer ik schrijftafels. Vaak rond een thema of passend bij het seizoen. Schrijfervaring is niet nodig. Plezier in schrijven staat voor mij bij de schrijftafels voorop. Door afwisselende schrijfopdrachten verken je voor jezelf wat een thema voor jou betekent. Alles wat je schrijft is goed. Vaak komen er tijdens zo’n ochtend verrassende inzichten op papier.

Woensdag 19 juni 2024: Schrijftafel over het thema Tijd

Soms heb ik het gevoel alsof de tijd vliegt en door mijn vingers glipt. Waar komt dat gevoel vandaan en wat zou ik doen als ik oneindig veel tijd had? Zeker voor de zomer heb ik vaak veel plannen, herkenbaart? Aan deze schrijftafel over het thema Tijd ontdek je al schrijvend wat dit onderwerp voor jou betekent én wat het je oplevert als je er even stil bij staat.

We schrijven van 9.30 – 11.30 uur bij mij thuis aan de Dillenburglaan 3 in Velp. Ik zorg voor koffie en thee en wat lekkers voor tussendoor. De kosten voor deelname aan een schrijftafel zijn 15 euro.

In de agenda kun je zien welke schrijftafels er nog meer staan gepland.

Schrijftafel op maat

Naast de schrijftafels rond een thema is het ook mogelijk om met een groep vrienden of vriendinnen een schrijfworkshop te volgen. Ik organiseer dan een schrijftafel op maat en zorg dan dat de inhoud past bij de wensen van de deelnemer(s). Neem dus vooral contact op als je samen wilt schrijven. Of probeer het een keer uit en sluit je aan bij één van de schrijftafels.