Schrijftafels

Door het jaar heen, organiseer ik schrijftafels rond een thema. Aan de hand van afwisselende schrijfopdrachten verken je voor jezelf wat dit thema voor jou betekent. Alles wat je schrijft is goed. Tijdens zo’n ochtend komen er vaak verrassende inzichten op papier en ontdek je voor jezelf het plezier in schrijven.

23 maart 2023: Lenteschrijftafel

De lente is het jaargetijde waarin de natuur ontwaakt en jij misschien ook wel. Wat maakt de lente in jou los? Heb je zin om mee te schrijven over dit thema en jouw lentegevoel op papier vast te leggen? Het gaat aan deze schrijftafel niet om goed of mooi schrijven. Plezier in schrijven staat voorop.

Tijdstip & kosten

De schrijftafels organiseer ik op vrijdag van 9.30 – 11.30 uur bij mij thuis aan de Dillenburglaan 3 in Velp. Ik zorg voor koffie en thee en wat lekkers voor tussendoor. De kosten voor deelname aan een schrijftafel zijn 15 euro.

Schrijftafel op maat

Naast de schrijftafels rond een thema is het ook mogelijk om met een groep vrienden of vriendinnen een schrijfworkshop te volgen. Ik organiseer dan een schrijftafel op maat en zorg dan dat de inhoud past bij de wensen van de deelnemer(s). Neem dus vooral contact op als je samen wilt schrijven. Of probeer het een keer uit en sluit je aan bij één van de schrijftafels.