Schrijftafels

Door het jaar heen, organiseer ik schrijftafels. Vaak rond een thema. Schrijfervaring is niet nodig. Plezier in schrijven staat voor mij bij de schrijftafels voorop. Door afwisselende schrijfopdrachten verken je voor jezelf wat een thema voor jou betekent. Alles wat je schrijft is goed. Vaak komen er tijdens zo’n ochtend verrassende inzichten op papier.

Woensdag 13 december 2023: Eindejaars schrijftafel

Aan het einde van het jaar de balans opmaken…wat bracht het afgelopen jaar je? En wat heeft in 2024 misschien extra aandacht nodig? Al schrijvend kun je dit ontdekken. Je bent van harte welkom om mee te schrijven aan deze eindejaars schrijftafel.

Van 9.30 – 11.30 uur bij mij thuis aan de Dillenburglaan 3 in Velp. Ik zorg voor koffie en thee en wat lekkers voor tussendoor. De kosten voor deelname aan een schrijftafel zijn 15 euro.

Schrijftafel op maat

Naast de schrijftafels rond een thema is het ook mogelijk om met een groep vrienden of vriendinnen een schrijfworkshop te volgen. Ik organiseer dan een schrijftafel op maat en zorg dan dat de inhoud past bij de wensen van de deelnemer(s). Neem dus vooral contact op als je samen wilt schrijven. Of probeer het een keer uit en sluit je aan bij één van de schrijftafels.