Schrijftafels

Door het jaar heen, organiseer ik schrijftafels rond een thema. Aan de hand van afwisselende schrijfopdrachten verken je voor jezelf wat dit thema voor jou betekent. Alles wat je schrijft is goed. Tijdens zo’n ochtend komen er vaak verrassende inzichten op papier en ontdek je voor jezelf het plezier in schrijven.

16 december: Schrijftafel Op weg naar kerst & nieuwjaar

De tijd rondom de feestdagen heeft voor iedereen een andere lading. De één kijkt er naar uit om familie en vrienden te ontmoeten bij een uitgebreid diner. De ander zucht diep bij dit vooruitzicht. Kijk jij met een roze bril naar de feestdagen of juist met frisse tegenzin? En maak je al goede voornemens voor 2023 of laat je die juist bewust achterwege?

We schrijven met elkaar over de tijd naar kerst & nieuwjaar. Je schrijft voor jezelf zonder dat wát je schrijft mooi of goed hoeft te zijn.

Tijdstip & kosten

De schrijftafels organiseer ik op vrijdag van 9.30 – 11.30 uur bij mij thuis aan de Dillenburglaan 3 in Velp. Ik zorg voor koffie en thee en wat lekkers voor tussendoor. De kosten voor deelname aan een schrijftafel zijn 15 euro.

Schrijftafel op maat

Naast de schrijftafels rond een thema is het ook mogelijk om met een groep vrienden of vriendinnen een schrijfworkshop te volgen. Ik organiseer dan een schrijftafel op maat en zorg dan dat de inhoud past bij de wensen van de deelnemer(s). Neem dus vooral contact op als je samen wilt schrijven. Of probeer het een keer uit en sluit je aan bij één van de schrijftafels.