Ruimte scheppen voor een nieuw begin

25 februari 2022, de meeste COVID-maatregelen zijn ingetrokken. Het voelt alsof ik uit een soort van winterslaap ontwaak en voorzichtig weer tot leven kom. Afspraken met vriendinnen, familiebezoek zonder testen vooraf, het kan weer. Ik moet er eerlijk gezegd ook weer aan wennen. In mijn eigen bubbel met weinig contact voelde ik me veilig en beschermd. Minder prikkels gaven ook rust. Hoe ga ik de nieuwe werkelijkheid omarmen? Met die verschrikkelijke, onverteerbare oorlog die nu gaande is? Christine de Vries maakte een werkboek ‘Ruimte scheppen voor een nieuw begin’, speciaal voor de vastentijd die op Aswoensdag 2 maart begint. Ik ga meeschrijven. Ruimte maken voor mijzelf en de nieuwe werkelijkheid al schrijvend een plek proberen te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.